Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava Zealong: vodou o teplotě 85-90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 3-4 g čaje (cca 2 čajové lžičky). Ponechte 2 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy. Doporučená příprava OXALIS: vodou o teplotě 80 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 3 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava Zealong: vodou o teplotě 85-90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 3-4 g čaje (cca 2 čajové lžičky). Ponechte 2 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy. Doporučená příprava OXALIS: vodou o teplotě 80 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 3 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Zelený čaj se v provincii Yunnan produkuje už více než 1.700 let - má zde tedy bohatou tradici. Jeho nálev je voňavý, chuť příjemná.
Zelený čaj se v provincii Yunnan produkuje už více než 1.700 let - má zde tedy bohatou tradici. Jeho nálev je voňavý, chuť příjemná.
Zelené lístky pravidelně svinuté do kuliček dávají po zalití příjemně nasládlý nálev s jemným jasmínovým zakončením.
Zelené lístky pravidelně svinuté do kuliček dávají po zalití příjemně nasládlý nálev s jemným jasmínovým zakončením.