Skladem
Datum dostupnosti:
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Zelený čaj z jediné kolumbijské čajové zahrady rozprostírající se na svazích And v nadmořské výšce 1 800 – 2 050 m. Dlouhé drátovité lístky vytvářejí světle zelený nálev. Vůně i chuť je ojedinělá, dominuje jí sladký hrášek doplněný lehkou notou třtinového cukru a umami.
Zelený čaj z jediné kolumbijské čajové zahrady rozprostírající se na svazích And v nadmořské výšce 1 800 – 2 050 m. Dlouhé drátovité lístky vytvářejí světle zelený nálev. Vůně i chuť je ojedinělá, dominuje jí sladký hrášek doplněný lehkou notou třtinového cukru a umami.
Mateřídouška, divizna, jitrocel a proskurník přispívají k normální funkci dýchacího systému.
Mateřídouška, divizna, jitrocel a proskurník přispívají k normální funkci dýchacího systému.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.