Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Směs zelených čajů z distriktu Golaghat. Zakroucené, světle zelené čajové lístky dávají průzračně žlutý nálev s vůní i chutí připomínající grapefruit.
Směs zelených čajů z distriktu Golaghat. Zakroucené, světle zelené čajové lístky dávají průzračně žlutý nálev s vůní i chutí připomínající grapefruit.
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou harmonií třešní a květin.
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou harmonií třešní a květin.