Skladem
Datum dostupnosti:
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Černý čaj z čajové zahrady Wah, která leží v oblasti Kangra na severovýchodě Indie. Její historie sahá až do roku 1857, svoji činnost nepřerušila ani po velkém zemětřesení v roce 1905, kdy spousta zahrad zanikla. Pravidelně svinuté, zelenohnědé lístky vytvářejí po zalití světlý nálev okrové barvy...
Černý čaj z čajové zahrady Wah, která leží v oblasti Kangra na severovýchodě Indie. Její historie sahá až do roku 1857, svoji činnost nepřerušila ani po velkém zemětřesení v roce 1905, kdy spousta zahrad zanikla. Pravidelně svinuté, zelenohnědé lístky vytvářejí po zalití světlý nálev okrové barvy...
Rooibos s vyjímečnou a jemnou chutí jahod a třešní v kombinaci s bílou čokoládou.
Rooibos s vyjímečnou a jemnou chutí jahod a třešní v kombinaci s bílou čokoládou.
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...