Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Kvalitativně nejvyšší sorta korejského zeleného čaje sklízená hned na úvod vegetačního období. Nepravidelně svinuté zelené lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. Ten má jemně nasládlou chuť s tóny mléka, mandlí a lehkým travnatým závěrem.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Kvalitativně nejvyšší sorta korejského zeleného čaje sklízená hned na úvod vegetačního období. Nepravidelně svinuté zelené lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. Ten má jemně nasládlou chuť s tóny mléka, mandlí a lehkým travnatým závěrem.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
Ovocný čaj se sladkou, krémovou chutí pomerančů.
Ovocný čaj se sladkou, krémovou chutí pomerančů.
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...