Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmořské výšky 1700 - 2000 m n.m. V chuti zprvu objevíte lesní med, který postupně přechází ve výrazné tóny grapefruitu. Vedle citrusové noty můžete ve vůni rozpoznat i kakaové boby. Acidita je citrónová, tělo krásně bohaté.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, dripper, aeropress, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmořské výšky 1700 - 2000 m n.m. V chuti zprvu objevíte lesní med, který postupně přechází ve výrazné tóny grapefruitu. Vedle citrusové noty můžete ve vůni rozpoznat i kakaové boby. Acidita je citrónová, tělo krásně bohaté.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, dripper, aeropress, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, s...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, s...
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Carmen Estate, kde se ve výšce 1700 m. n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní ...