Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m.
Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči následovanou sladkou notu zlatých rozinek. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m.
Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči následovanou sladkou notu zlatých rozinek. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.