Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní.
Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.
Chuť kávy dle způsobu přípravy:
- dripper - komplexní, jemná chuť bez trpkého závěru
- moka - plná chuť, lehce mléčná, vydatná, úplně jiná než další přípravy
- chemex - hodně lehká, chuť není výrazná, ale velmi jemná, lahodná, méně body
- french press - komplexní chuť na začátku, v závěru mírně hořkne, až je zemitější, trpčí
- espresso - zvýrazněná chuť: čokoláda, piniový ořech, malina.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní.
Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.
Chuť kávy dle způsobu přípravy:
- dripper - komplexní, jemná chuť bez trpkého závěru
- moka - plná chuť, lehce mléčná, vydatná, úplně jiná než další přípravy
- chemex - hodně lehká, chuť není výrazná, ale velmi jemná, lahodná, méně body
- french press - komplexní chuť na začátku, v závěru mírně hořkne, až je zemitější, trpčí
- espresso - zvýrazněná chuť: čokoláda, piniový ořech, malina.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...