Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tělo sametové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tělo sametové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek.
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují ...