Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmoř...
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmoř...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...