Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě ...
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.