Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva (100% arabika)
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo. Ve vůni i chuti můžete objevit tóny vysokoprocentní ušlechtilé čokolády a nugátu. Tělo je sametové, acidita sladká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo. Ve vůni i chuti můžete objevit tóny vysokoprocentní ušlechtilé čokolády a nugátu. Tělo je sametové, acidita sladká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...