Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu. V chuti i vůni objevíte sladkost a čerstvě pražené lískové oříšky. Káva je celkově lehká, s jemnou aciditou i tělem.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, aeropress, espresso, chemex, moka.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Bez kofeinu
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpracovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpracovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo ...