Skladem
Datum dostupnosti:
bio pražená zrnková káva (100% arabika)
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť.
Ideální pro tyto druhy přípravy: chemex, V60, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
bio pražená zrnková káva (100% arabika)
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť.
Ideální pro tyto druhy přípravy: chemex, V60, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu, aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...