Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Nízký
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Nízký
Černý čaj s vyváženou chutí sladkokyselého plodu rakytníku a koření.
Černý čaj s vyváženou chutí sladkokyselého plodu rakytníku a koření.
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí červených plodů.
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí červených plodů.
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...