Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.