Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Tradiční směs černých čajů Keemun, Lapsang Souchong a Formosa Oolong. Směs tmavě hnědých a zelených lístků vytváří po zalití oranžovohnědý nálev s vůní páleného dubového dřeva. V chuti dominuje lehká kouřovost s nádechem hořké čokolády.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Tradiční směs černých čajů Keemun, Lapsang Souchong a Formosa Oolong. Směs tmavě hnědých a zelených lístků vytváří po zalití oranžovohnědý nálev s vůní páleného dubového dřeva. V chuti dominuje lehká kouřovost s nádechem hořké čokolády.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.