Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Klasický ranní životabudič, vhodný v kombinaci s mlékem či kandysovým cukrem. Ve směsi převažují černé, zavinuté lístky, doplněné oranžovými tipsy. Po zalití vzniká výrazný tělnatý nálev mahagonové barvy. Ve vůni i chuti můžete ucítit slad a whisky z dubového sudu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Klasický ranní životabudič, vhodný v kombinaci s mlékem či kandysovým cukrem. Ve směsi převažují černé, zavinuté lístky, doplněné oranžovými tipsy. Po zalití vzniká výrazný tělnatý nálev mahagonové barvy. Ve vůni i chuti můžete ucítit slad a whisky z dubového sudu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou chutí sladkého karamelu.
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou chutí sladkého karamelu.
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.