Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Sencha vyrobená z kultivaru Benifuki, který byl vyvinut v roce 1993 a vznikl křížením odrůd Sinensis a Assamica. Původně se používal pro výrobu černého čaje. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití čirý, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje kokosové mléko, v závěru chuť mladých vlašských oříšků.
vodou o teplotě 70 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Sencha vyrobená z kultivaru Benifuki, který byl vyvinut v roce 1993 a vznikl křížením odrůd Sinensis a Assamica. Původně se používal pro výrobu černého čaje. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití čirý, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje kokosové mléko, v závěru chuť mladých vlašských oříšků.
vodou o teplotě 70 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Kopřiva, šalvěj a rakytník přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu. Květy černého bezu přispívají k vylučování - pročištění těla.
Kopřiva, šalvěj a rakytník přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu. Květy černého bezu přispívají k vylučování - pročištění těla.