Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.
Ojedinělá ceylonská rarita z oblasti Kandy, starodávného hlavního města Srí Lanky. Čaj produkovaný na základě čínského výrobního postupu. V chuti dominují luční květy i med, v závěru pak zralé ovoce.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.