Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Znamenitý pražený čaj Mate Roasted. Zemitá, kouřová vůně a nasládlá chuť díky praženým lístkům mate.
Znamenitý pražený čaj Mate Roasted. Zemitá, kouřová vůně a nasládlá chuť díky praženým lístkům mate.
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.