Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Voda, 11% třtinový cukr, 10% yerba mate, pomerančová kůra, jablka, květy chrpy, aroma marakuji, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Osvěžující a nakopávací chuť brazilského maté v kombinaci s příchutí marakuji a citrusů. Dokonalé letní pití. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení. Zažij na vlastní lok.
Voda, 11% třtinový cukr, 10% yerba mate, pomerančová kůra, jablka, květy chrpy, aroma marakuji, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Láska na první kousnutí! Toto elegantní čokoládové srdce je vyrobeno z prvotřídní hořké čokolády, která se snoubí s křupavými mandlemi pro dokonalý chuťový zážitek. Díky vyvážené kombinaci intenzivní čokoládové chuti a jemných oříškových tónů je tento lahodný kouse...
Láska na první kousnutí! Toto elegantní čokoládové srdce je vyrobeno z prvotřídní hořké čokolády, která se snoubí s křupavými mandlemi pro dokonalý chuťový zážitek. Díky vyvážené kombinaci intenzivní čokoládové chuti a jemných oříškových tónů je tento lahodný kouse...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...