Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Nealkoholický slavnostní šumivý nápoj. Sametově jemná chuť zeleného čaje se snoubí s lehkostí levandule a meruňky. Dokonalá a originální alternativa pro ty, kteří chtějí oslavovat stylově a bez alkoholu. Doslazeno pouze 4 % třtinového cukru. Podávejte chlazené.
NEALKOHOLICKÝ NÁPOJ Z ČAJE, OCHUCENÝ. PASTEROVÁNO.
Objem 0,75 l.
voda, ochucený zelený čaj aromatizovaný 10% (zelený čaj 98%, levandule květ 2%, aroma meruňky), třtinový cukr, oxid uhličitý, konzervanty: kyselina citronová a sorban draselný.
Nealkoholický slavnostní šumivý nápoj. Sametově jemná chuť zeleného čaje se snoubí s lehkostí levandule a meruňky. Dokonalá a originální alternativa pro ty, kteří chtějí oslavovat stylově a bez alkoholu. Doslazeno pouze 4 % třtinového cukru. Podávejte chlazené.
NEALKOHOLICKÝ NÁPOJ Z ČAJE, OCHUCENÝ. PASTEROVÁNO.
Objem 0,75 l.
voda, ochucený zelený čaj aromatizovaný 10% (zelený čaj 98%, levandule květ 2%, aroma meruňky), třtinový cukr, oxid uhličitý, konzervanty: kyselina citronová a sorban draselný.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.