Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vychází z tradiční indické receptury kořeněného mléčného nápoje s černým čajem. Masala je v překladu "směs" složená z několika druhů zahřívacího koření. V lahvi najdete silný výluh bez mléka. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších čajů na světě. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení a opravdových chutí. Zažijte na vlastní lok.
voda, 17% třtinového cukru, 10% směs koření /cejlonská skořice, kardamom zelený, pepř černý, fenykl, hřebíček/, 5% černého čaje, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný proti kvašení
Vychází z tradiční indické receptury kořeněného mléčného nápoje s černým čajem. Masala je v překladu "směs" složená z několika druhů zahřívacího koření. V lahvi najdete silný výluh bez mléka. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších čajů na světě. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení a opravdových chutí. Zažijte na vlastní lok.
voda, 17% třtinového cukru, 10% směs koření /cejlonská skořice, kardamom zelený, pepř černý, fenykl, hřebíček/, 5% černého čaje, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný proti kvašení
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.