Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Tento čaj pochází ze zahrady Rukeri, která je součástí větší čajové zahrady a továrny Sorwathe. Sorwathe vznikla v roce 1975. Leží v blízkosti města Kinihira v Severní provincii. Lístky jsou pravidelně svinuté, černohnědé barvy se zřetelným podílem zlatavých tipsů. Nálev se vyznačuje počáteční sladkostí v tónech sušených hrušek, která se pozvolna rozvíjí do jemného grepového zabarvení.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Tento čaj pochází ze zahrady Rukeri, která je součástí větší čajové zahrady a továrny Sorwathe. Sorwathe vznikla v roce 1975. Leží v blízkosti města Kinihira v Severní provincii. Lístky jsou pravidelně svinuté, černohnědé barvy se zřetelným podílem zlatavých tipsů. Nálev se vyznačuje počáteční sladkostí v tónech sušených hrušek, která se pozvolna rozvíjí do jemného grepového zabarvení.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.