sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Čaj s lehce citrusovou chutí v harmonii s červenými plody.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj Pu-Erh (85,2%), šípek, jablka, zelené mate, aroma, citrónová tráva. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Čaj s lehce citrusovou chutí v harmonii s červenými plody.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj Pu-Erh (85,2%), šípek, jablka, zelené mate, aroma, citrónová tráva. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...