Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Pr...
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Pr...
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.