Skladem
Datum dostupnosti:
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v\~roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V\~dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v\~pěstitelské zemi. Velké listy od světle zelené až po hnědou barvu vytváření po zalití zlatavý nálev. Ve vůni objevíte luční med a lípu. V chuti se snoubí mladý lískový ořech se sladkým medem a lípou.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v\~roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V\~dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v\~pěstitelské zemi. Velké listy od světle zelené až po hnědou barvu vytváření po zalití zlatavý nálev. Ve vůni objevíte luční med a lípu. V chuti se snoubí mladý lískový ořech se sladkým medem a lípou.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Po zalití se lístky rozevřou a odhalí skryté květy růžového laskavce a lilie. Nálev svůdné chuti, plný jiskrné svěžesti.
Po zalití se lístky rozevřou a odhalí skryté květy růžového laskavce a lilie. Nálev svůdné chuti, plný jiskrné svěžesti.