Skladem
Datum dostupnosti:
Jemná bílá čokoláda a křupavá kávová zrna – dokonalá kombinace, která potěší všechny milovníky sladkého i dobré kávy. Každé sousto ukrývá intenzivní chuť, která příjemně povzbudí a dodá energii. Ideální jako malá odměna během dne nebo stylový dárek.
bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , emulgátor: sójové lecitiny , přírodní vanilkové aroma), pražená mletá káva (100% arabika).
Jemná bílá čokoláda a křupavá kávová zrna – dokonalá kombinace, která potěší všechny milovníky sladkého i dobré kávy. Každé sousto ukrývá intenzivní chuť, která příjemně povzbudí a dodá energii. Ideální jako malá odměna během dne nebo stylový dárek.
bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , emulgátor: sójové lecitiny , přírodní vanilkové aroma), pražená mletá káva (100% arabika).
Vyvážená hořká čokoláda přináší bohatou a plnou chuť s jemnými tóny kakaa. Díky pečlivě vybraným surovinám se dokonale rozplývá na jazyku a potěší každého milovníka kvalitní čokolády. Skvělá volba pro chvíle, kdy toužíte po intenzivním čokoládovém zážitku! ...
Vyvážená hořká čokoláda přináší bohatou a plnou chuť s jemnými tóny kakaa. Díky pečlivě vybraným surovinám se dokonale rozplývá na jazyku a potěší každého milovníka kvalitní čokolády. Skvělá volba pro chvíle, kdy toužíte po intenzivním čokoládovém zážitku! ...
Jemná a dokonale vyvážená mléčná čokoláda si vás získá svou krémovou texturou a lahodnou chutí. Pečlivě vybrané suroviny a prvotřídní kvalita z ní dělají ideální pochoutku pro každého milovníka čokolády. Skvělá volba pro chvíle, kdy toužíte po intenzivním čokoládov...
Jemná a dokonale vyvážená mléčná čokoláda si vás získá svou krémovou texturou a lahodnou chutí. Pečlivě vybrané suroviny a prvotřídní kvalita z ní dělají ideální pochoutku pro každého milovníka čokolády. Skvělá volba pro chvíle, kdy toužíte po intenzivním čokoládov...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.