Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný ovocný čaj aromatizovaný
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesního ovoce a sladkého ananasu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 18 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
jablka, ibišek, rozinky (rozinky, slunečnicový olej), bezinky, citrónová kůra, kiwi, poupata růží, květy čajovníku, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 26 kJ/ 6 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.7 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
sypaný ovocný čaj aromatizovaný
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesního ovoce a sladkého ananasu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 18 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
jablka, ibišek, rozinky (rozinky, slunečnicový olej), bezinky, citrónová kůra, kiwi, poupata růží, květy čajovníku, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 26 kJ/ 6 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.7 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
Ovocný čaj s jemně sladkou chutí jahod s notou ananasu.
Ovocný čaj s jemně sladkou chutí jahod s notou ananasu.
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...