Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný ovocný čaj aromatizovaný
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí sladkého karamelu a vánočního koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 18 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
jablka, ibišek, šípek, pomerančová kůra, švestky (švestky, slunečnicový olej), kokos, cukrové krystaly, aroma, hřebíček, višně, sléz květ, kardamom semeno. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 23 kJ/ 5 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.6 g (z toho cukry 0,5 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
sypaný ovocný čaj aromatizovaný
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí sladkého karamelu a vánočního koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 18 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
jablka, ibišek, šípek, pomerančová kůra, švestky (švestky, slunečnicový olej), kokos, cukrové krystaly, aroma, hřebíček, višně, sléz květ, kardamom semeno. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 23 kJ/ 5 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.6 g (z toho cukry 0,5 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.
Rooibos je keř, tvořen tenkými větvičkami a malými jehličkovitými lístky (asi 1 cm dlouhými), rostoucími na větvích jednotlivě i v trsech. Pěstuje se pouze na plantážích Jižní Afriky.
Rooibos je keř, tvořen tenkými větvičkami a malými jehličkovitými lístky (asi 1 cm dlouhými), rostoucími na větvích jednotlivě i v trsech. Pěstuje se pouze na plantážích Jižní Afriky.
Vzácny žlutý čaj, velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu objeven v 70. letech minulého století. Jeho kvalitu dokládají četná ocenění - například v roce 1999 vyhrál China´s Tea Cup.
Vzácny žlutý čaj, velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu objeven v 70. letech minulého století. Jeho kvalitu dokládají četná ocenění - například v roce 1999 vyhrál China´s Tea Cup.