Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Oolong z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Silně oxidovaný oolong (až 70 %), pro jehož výrobu se používá pupen a pouze první list. Tmavě hnědé, lehce zavinuté lístky s vysokým podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zalití nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti lze identifikovat lesní med v kombinaci s makadamovými oříšky.
vodou o teplotě 85-90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 čajové lžičky. Ponechte 1-2 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit více nálevů.
Oolong z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Silně oxidovaný oolong (až 70 %), pro jehož výrobu se používá pupen a pouze první list. Tmavě hnědé, lehce zavinuté lístky s vysokým podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zalití nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti lze identifikovat lesní med v kombinaci s makadamovými oříšky.
vodou o teplotě 85-90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 čajové lžičky. Ponechte 1-2 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit více nálevů.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Tento ručně vyráběný čaj je z 60-70% oxidovaný. Původ tohoto názvu sahá do počátku 20. století, kdy britský obchodník s čajem představil vzorek královně Alžbětě II., a ta jej pojmenovala jako Oriental Beauty. Tmavě hnědé, lehce zavinuté lístky s vysokým podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zali...
Tento ručně vyráběný čaj je z 60-70% oxidovaný. Původ tohoto názvu sahá do počátku 20. století, kdy britský obchodník s čajem představil vzorek královně Alžbětě II., a ta jej pojmenovala jako Oriental Beauty. Tmavě hnědé, lehce zavinuté lístky s vysokým podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zali...