Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý oolong čaj ochucený
Vysokohorský oolong ochucený osmanthem. Do čajových lístků se vloží min. 10 % čerstvých květů osmanthu, které propůjčí čaji sladce květinovou chuť i vůni. Nálev je zlatavě žlutý s příjemně osvěžujícím účinkem.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
Oolong - polofermentovaný čaj.
sypaný pravý oolong čaj ochucený
Vysokohorský oolong ochucený osmanthem. Do čajových lístků se vloží min. 10 % čerstvých květů osmanthu, které propůjčí čaji sladce květinovou chuť i vůni. Nálev je zlatavě žlutý s příjemně osvěžujícím účinkem.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
Oolong - polofermentovaný čaj.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z farmy v provincii Fujian. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z farmy v provincii Fujian. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.