Skladem
Datum dostupnosti:
sirup s výluhem z bylinného čaje
Koncentrát z bylinného Imunitního čaje je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť.
Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální receptury, je bez umělých sladidel a barviv, jen s třtinovým cukrem.
Koncentrát řeďte studenou pitnou vodou v poměru 1:10. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu při teplotě 4 - 8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Usazenina není závadou.
třtinový cukr, výluh z bylinného čaje Imunitní 50 % (voda, kopřiva list, černý bez květ, šalvěj nať, rakytník plod, přeslička nať, třapatka nachová nať), voda, koncentrovaná citronová šťáva.
sirup s výluhem z bylinného čaje
Koncentrát z bylinného Imunitního čaje je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť.
Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální receptury, je bez umělých sladidel a barviv, jen s třtinovým cukrem.
Koncentrát řeďte studenou pitnou vodou v poměru 1:10. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladu při teplotě 4 - 8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Usazenina není závadou.
třtinový cukr, výluh z bylinného čaje Imunitní 50 % (voda, kopřiva list, černý bez květ, šalvěj nať, rakytník plod, přeslička nať, třapatka nachová nať), voda, koncentrovaná citronová šťáva.
Čajová zahrada Puttabong leží ve výšce 457 - 1981 m a patří tak mezi jedny z nejvýše položených. Je také jednou z plošně nejrozsáhlejších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hrubé, tmavě zelené lístky uvolňují po zalití světle žlutý nálev. Vůně a chuť jsou příjemně nasládlé do tónů mla...
Čajová zahrada Puttabong leží ve výšce 457 - 1981 m a patří tak mezi jedny z nejvýše položených. Je také jednou z plošně nejrozsáhlejších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hrubé, tmavě zelené lístky uvolňují po zalití světle žlutý nálev. Vůně a chuť jsou příjemně nasládlé do tónů mla...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...