Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země v blízkosti hranice s Hondurasem. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. Úrodná půda, vysoká nadmořská výška a vlídné klima, to vše představuje ideální podmínky pro pěstování tradičních druhů kávy (Bourbon a Cattura). Farma Las Marias není výjimkou. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země v blízkosti hranice s Hondurasem. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. Úrodná půda, vysoká nadmořská výška a vlídné klima, to vše představuje ideální podmínky pro pěstování tradičních druhů kávy (Bourbon a Cattura). Farma Las Marias není výjimkou. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.