Skladem
Datum dostupnosti:
proslazené višně v hořké čokoládě
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí chuť na sladké. Tomuto mlsání nelze odolat.
Proslazené višně 51 % (višně, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma), hořká čokoláda 48 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny , aroma vanilka), leštící směs (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka. Může obsahovat zbytky pecek. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1847 kJ/ 440 kcal, tuky 15 g (z toho nasycené mastné kyseliny 8,9 g), sacharidy 72 g (z toho cukry 54 g), bílkoviny 2,2 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
proslazené višně v hořké čokoládě
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí chuť na sladké. Tomuto mlsání nelze odolat.
Proslazené višně 51 % (višně, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma), hořká čokoláda 48 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny , aroma vanilka), leštící směs (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka. Může obsahovat zbytky pecek. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1847 kJ/ 440 kcal, tuky 15 g (z toho nasycené mastné kyseliny 8,9 g), sacharidy 72 g (z toho cukry 54 g), bílkoviny 2,2 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Sladké potěšení v podobě hořké čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku. SloženíKakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgá...
Sladké potěšení v podobě hořké čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku. SloženíKakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgá...