Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma arašídového krému (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 31 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.03 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma arašídového krému (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 31 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.03 g (z toho cukry 0,3 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,03 g.
Střední
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,v...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,v...