Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...