Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Vychutnejte si zimní dny s limitovanou edicí kávy Winter Edition. Mletá káva s příchutí chutí čokolády, oříšků a karamelu provoní váš domov neodolatelnou vůní.
Vychutnejte si zimní dny s limitovanou edicí kávy Winter Edition. Mletá káva s příchutí chutí čokolády, oříšků a karamelu provoní váš domov neodolatelnou vůní.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...