Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pravý japonský zelený práškový čaj produkovaný z lístků pěstovaných z 90 % ve stínu. Prášek má smaragdově zelenou barvu. Chuť i vůně je osvěžující, v náznaku připomíná mladé sladké okurky.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte horkou vodou o teplotě 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
Pravý japonský zelený práškový čaj produkovaný z lístků pěstovaných z 90 % ve stínu. Prášek má smaragdově zelenou barvu. Chuť i vůně je osvěžující, v náznaku připomíná mladé sladké okurky.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte horkou vodou o teplotě 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
\kerning3Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolag...
\kerning3Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolag...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.