Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato káva pochází z farmy Las Adelitas, kterou vlastní bratří Ernesto a Marco Vinicio Ruiz. Farma leží v centrální oblasti Heredia ve výšce 1350 m. Jedná se o odrůdy Red Catuai a Obata zpracované suchou metodou. Ve vůni objevíte ostružiny s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Chuť je ovocná s příchutí vlašských ořechů. Káva má jiskřivou aciditu a bohaté tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato káva pochází z farmy Las Adelitas, kterou vlastní bratří Ernesto a Marco Vinicio Ruiz. Farma leží v centrální oblasti Heredia ve výšce 1350 m. Jedná se o odrůdy Red Catuai a Obata zpracované suchou metodou. Ve vůni objevíte ostružiny s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Chuť je ovocná s příchutí vlašských ořechů. Káva má jiskřivou aciditu a bohaté tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma irského krému.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma irského krému.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...