Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tónech kakaa, vůni lze připodobnit ke smetaně a vanilce. Acidita je jiskřivá, tělo jemně sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tónech kakaa, vůni lze připodobnit ke smetaně a vanilce. Acidita je jiskřivá, tělo jemně sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...