Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě starají. V chuti i vůni lze nalézt sladkou čokoládu spolu s červeným rybízem. Tělo je bohaté, acidita jemná.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Úrodná půda a vhodné podnebí ve výšce 1500 až 2000 m jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Supremo se vyznačuje větším zrnem, pochází převážně od soukromých pěstitelů, kteří se o svou kávu pečlivě starají. V chuti i vůni lze nalézt sladkou čokoládu spolu s červeným rybízem. Tělo je bohaté, acidita jemná.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.