Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Tento černý čaj pochází z vysokohorské oblasti regionu Kericho. Název Milima pochází ze svahilštiny, kde znamená hora. Drobnější černé lístky s vysokým podílem zlatavých tipsů dávají vznik nálevu s vůní i chutí šípků a kakaových slupek.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Tento černý čaj pochází z vysokohorské oblasti regionu Kericho. Název Milima pochází ze svahilštiny, kde znamená hora. Drobnější černé lístky s vysokým podílem zlatavých tipsů dávají vznik nálevu s vůní i chutí šípků a kakaových slupek.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Příjemná vůně, jemně kouřová, nasládlá chuť.
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Příjemná vůně, jemně kouřová, nasládlá chuť.
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.