Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hlavní oblastí pěstování kávy je pohoří Sierra Maestra. V\~chuti této kávy naleznete kombinaci ušlechtilé čokolády, vyzrálých pomerančů a mandarinek. Její tělo je lehce sametové doplněné jemnou aciditou. Vůně připomíná nugát se sladovým zakulacením.
Ideá lní pro tyto druhy pří pravy: moka, french press, chemex, aeropress, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hlavní oblastí pěstování kávy je pohoří Sierra Maestra. V\~chuti této kávy naleznete kombinaci ušlechtilé čokolády, vyzrálých pomerančů a mandarinek. Její tělo je lehce sametové doplněné jemnou aciditou. Vůně připomíná nugát se sladovým zakulacením.
Ideá lní pro tyto druhy pří pravy: moka, french press, chemex, aeropress, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Originální směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: čokoláda - oříšky - zralé ovoce. Mohutné, sametové tělo. Delikátní acidita.
Originální směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: čokoláda - oříšky - zralé ovoce. Mohutné, sametové tělo. Delikátní acidita.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.