Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...