Skladem
Datum dostupnosti:
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...