Skladem
Datum dostupnosti:
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpacovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo S...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpacovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo S...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 \endash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 několik farmářů založilo skupinu cooperative MOCABE. Jejich cílem je zlepšovat sociální podmínky rodin farmářů, životní prostředí a být společně ekonomicky silně...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 \endash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 několik farmářů založilo skupinu cooperative MOCABE. Jejich cílem je zlepšovat sociální podmínky rodin farmářů, životní prostředí a být společně ekonomicky silně...
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.