Jemná mléčná čokoláda se snoubí s lahodnými pistáciemi a mrazem sušenými malinami, které dodávají jedinečnou kombinaci sladkosti, oříškové jemnosti a osvěžující ovocné chuti. Toto elegantní čokoládové srdce je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete potěšit své blízké, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát luxusní sladký moment.
Složení
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma), pistácie, mrazem sušené ostružiny. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Jemná mléčná čokoláda se snoubí s lahodnými pistáciemi a mrazem sušenými malinami, které dodávají jedinečnou kombinaci sladkosti, oříškové jemnosti a osvěžující ovocné chuti. Toto elegantní čokoládové srdce je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete potěšit své blízké, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát luxusní sladký moment.
Složení
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma), pistácie, mrazem sušené ostružiny. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 33,6 %.
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.