Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
vodou o teplotě 60°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4-5 nálevů.
sypaný pravý zelený čaj
sypaný pravý zelený čaj
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
vodou o teplotě 60°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4-5 nálevů.
sypaný pravý zelený čaj
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Ovocný čaj s ibiškem s lahodnou chutí zralých borůvek.
Ovocný čaj s ibiškem s lahodnou chutí zralých borůvek.
Tento zelený čaj patří k vysoce kvalitním zeleným čajům, který se vyrábí hlavně v Jixi County v provincii Anhui. Pro jeho výrobu se sbírá pouze vrchní pupen se dvěma lístky. Tmavě zelené čajové lístky doplněné o stříbřité tipsy jsou svinuté do klubíček a vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. ...
Tento zelený čaj patří k vysoce kvalitním zeleným čajům, který se vyrábí hlavně v Jixi County v provincii Anhui. Pro jeho výrobu se sbírá pouze vrchní pupen se dvěma lístky. Tmavě zelené čajové lístky doplněné o stříbřité tipsy jsou svinuté do klubíček a vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. ...